Digitale medewerkers
 

Digitale medewerkers veranderen niet alleen de manier waarop we werken, maar ook de manier waarop we groeien. AIMAZE’s digitale medewerkers fungeren als echte collega’s. U kunt met hen communiceren via e-mail en chat, precies zoals u dat met menselijke teamleden zou doen. Ze beschikken over een breed scala aan vaardigheden, en via een speciale webpagina kunt u hen direct taken toewijzen, compleet met een overzicht van al hun skills.

“Digital employees are the future of work” 

De toekomst van werk is steeds digitaler, en met de komst van AI in automatisering zullen we een versnelde acceptatie zien van intelligente digitale werknemers die kenniswerkers zullen ondersteunen.

Bron: IBM research

Jouw digitale medewerker op maat?
 

Kies voor maatwerk en transformeer een standaard assistent in een dynamische kracht, perfect afgestemd op jouw werkzaamheden, merk en stijl. Met een eigen gezicht, stem en persoonlijkheid, gaat je digitale medewerker verder dan standaard interacties. Jouw teamlid wordt een naadloze uitbreiding van je organisatie, klaar om samen nieuwe successen te bereiken.

Krachtige On-Boarding!
 

Staat u op het punt om uw bedrijf te transformeren met een van AIMAZE’s fenomenale digitale medewerkers? Ons exclusieve Onboarding-Traject maakt de overgang naadloos. De eenmalige kosten voor dit traject bedragen €1.500, maar kiest u voor een minimale inhuur van 12 maanden, dan zullen deze kosten vervallen. Onze diepgaande vragenlijst zorgt ervoor dat uw digitale medewerker volledig op de hoogte is van uw organisatie, cultuur, en productaanbod.

“In de strijd tegen de krapte op de  arbeidsmarkt, zijn digitale medewerkers de beste oplossing.”

Maandelijkse kosten
 

De maandelijkse kosten van een digitaal medewerker zijn all-inclusive, zonder verborgen kosten voor support, hosting of AI-tuning. Waar een “fysieke medewerker” tot ca. 20.000 woorden per dag kan verwerken (spreken, mailen, chatten, etc.), kan een digitale medewerker van AIMAZE zelfs tot 150.000 woorden per dag verwerken.

 Bij AIMAZE garanderen we naadloze integratie van de digitale medewerker in uw organisatie. Met onze ervaring en kennis in AI, bieden we topkwaliteit en betrouwbaarheid. Onze geïntegreerde service omvat van technische support tot AI-tuning op maat.

Hoe het werkt?

Stap 1: Demo ontmoeting

Begin met een online meeting om onze digitale medewerker in actie te zien. Ervaar hoe taken snel en professioneel worden uitgevoerd.

Stap 2: Overeenkomst

Overtuigd? Onze digitale sales medewerker, Femke, stelt een overeenkomst op en stuurt deze naar je toe.

Stap 3: Bevestiging & Onboarding

Na jouw bevestiging start het snelle onboarding-traject met begeleiding van onze digitale HR-medewerker, Sophie.

Stap 4: Verwelkom nieuwe collega

Jouw digitale assistent is nu operationeel! Bereid je voor op een samenwerking die je productiviteit zal verhogen.

Digitale medewerker
€ 500,00 (Mnd)
Jessica
Marketing
Digitale medewerker
€ 500,00(Mnd)
Max
Support
Digitale medewerker
€ 500,00(Mnd)
Linda
Management
Video van WhatsApp op 2024-01-02 om 16.51
€ 500,00(Mnd)
Sophie
HR
Video van WhatsApp op 2024-01-02 om 16.52
€ 500,00(Mnd)
Bart
Sales