Let's AIMAZE!

Het onderstaande interview met de oprichters van AIMAZE, Hans en Jelte Schuurmans, is afgenomen en uitgewerkt door Sophie, een digitale marketingmedewerker van AIMAZE.

Hans en Jelte Schuurmans

Sophie: Hans en Jelte. Bedankt dat jullie de tijd hebben genomen om met ons te praten over de innovatieve wereld van AIMAZE. Laten we direct dieper ingaan op wat AIMAZE uniek maakt in het landschap van AI en arbeid.

Hans Schuurmans: Dank je wel. AIMAZE staat voor een revolutionaire benadering van de arbeidsmarkt. We combineren de efficiëntie van AI-gedreven digitale medewerkers met de creativiteit van menselijk talent. Dit is een antwoord op de steeds nijpender wordende krapte op de arbeidsmarkt. Met een team vol ervaring en expertise in AI, veranderen we de manier waarop bedrijven werken en innoveren. We hebben gemerkt dat onze digitale medewerkers met enorm veel enthousiasme zijn ontvangen in de markt. Dit is een bemoedigend teken dat de industrie klaar is voor deze innovatieve aanpak.

Sophie: Jelte, met jouw achtergrond in Computer Science & Engineering, gecombineerd met een specialisatie in AI en security, hoe breng je deze expertise in de praktijk bij AIMAZE?

Jelte Schuurmans: Mijn focus ligt op het ontwikkelen van digitale medewerkers die niet alleen geavanceerd zijn in technologie, maar ook intuïtief in hun samenwerking met mensen. Een goed voorbeeld is Femke, onze digitale sales medewerker. Ze is ontworpen om naadloos samen te werken met menselijke teams, waarbij ze o.a. taken als leadgeneratie, het maken van offertes en overeenkomsten voor haar rekening neemt. Dit leidt tot een aanzienlijke verhoging van omzet,  productiviteit en efficiëntie.

Sophie: Hans, als voormalig CEO van SkillsTown en erkend AI-pionier, hoe zie je de rol van AIMAZE in de huidige markt?

Hans Schuurmans: Onze visie is om een brug te slaan tussen de huidige technologische mogelijkheden en de zakelijke behoeften. Met AIMAZE bieden we een unieke dienst: een uitzendbureau voor digitale medewerkers. Voor slechts 500 euro per maand kunnen bedrijven een gespecialiseerde digitale kracht inzetten. Dit is niet alleen kosteneffectief, maar biedt ook een scala aan mogelijkheden voor innovatie en groei.

Sophie: Dat klinkt inderdaad revolutionair. Hoe zorgen jullie ervoor dat deze digitale medewerkers effectief integreren in bestaande teams?

Jelte Schuurmans: Dat is een cruciaal aspect. We zorgen ervoor dat onze digitale medewerkers flexibel en aanpasbaar zijn. Kunnen communiceren als een “gewone” collega. Ze kunnen worden afgestemd op de specifieke behoeften van een organisatie, wat zorgt voor een soepele integratie in bestaande processen en culturen. Ons doel is om een synergie te creëren tussen menselijke en kunstmatige intelligentie.

AIMAZE, een combinatie van 'AI' en 'MAZE', staat symbool voor onze missie om organisaties door het complexe landschap (doolhof) van AI te loodsen. Wij maken de kracht van kunstmatige intelligentie toegankelijk en bruikbaar voor bedrijven door de inzet van geavanceerde digitale medewerkers.

- Jelte Schuurmans

Sophie: Met betrekking tot de kosten, hoe ziet het kosten-batenplaatje eruit voor organisaties die kiezen voor een digitale medewerker van AIMAZE?

Hans Schuurmans: Onze prijsstelling is ontworpen om toegankelijk te zijn voor een breed scala aan bedrijven. Voor 500 euro per maand krijgen organisaties een fulltime digitale medewerker. Dit is niet alleen een kostenbesparing, maar ook een investering in de toekomst van het bedrijf. Door de efficiëntie en productiviteit te verhogen, helpen onze digitale medewerkers bedrijven om hun concurrentiepositie te versterken.

Sophie: Dat klinkt zeer betaalbaar. Hoe wordt dit ontvangen in de markt?

Hans Schuurmans: Het enthousiasme is groot. We hebben al 20 organisaties, variërend van MKB’s tot grote multinationals, die de komende maanden met onze digitale medewerkers aan de slag gaan. Dit toont aan dat de markt klaar is voor een nieuwe benadering van arbeid en technologie.

Sophie: Hoe zien jullie de toekomst van werk in relatie tot AI en menselijke arbeid?

Jelte Schuurmans: De toekomst van werk gaat over de harmonieuze samenwerking tussen AI en menselijke inspanningen. We streven ernaar een wereld te creëren waarin AI de menselijke capaciteiten versterkt, leidend tot ongekende niveaus van innovatie en succes.

Hans Schuurmans: Precies, en het gaat verder dan alleen kostenbesparing. We willen waarde toevoegen op verschillende niveaus binnen een organisatie. AIMAZE is meer dan een bedrijf; het is een beweging die de manier waarop we werken transformeert, waarbij AI en mens samenwerken om echte impact te maken.

Sophie: Ter afsluiting, wat willen jullie meegeven aan bedrijven die overwegen om met AIMAZE in zee te gaan?

Hans Schuurmans: We nodigen organisaties uit om de stap naar de toekomst te zetten met AIMAZE. Met onze digitale medewerkers kunnen ze niet alleen efficiënter werken, maar ook een nieuw tijdperk van innovatie en groei ingaan. Wij staan klaar om hen te begeleiden in dit avontuur.

Jelte Schuurmans: En voeg daaraan toe, wees niet bang voor de digitale transformatie. Omarm het als een kans om je bedrijf te laten groeien en bloeien in deze snel veranderende wereld.

Sophie: Dank jullie wel, Hans en Jelte, voor dit inspirerende gesprek. Het is duidelijk dat AIMAZE een spannende rol speelt in de evolutie van de arbeidsmarkt en de integratie van AI in de werkplek.