Hans en Jelte Schuurmans
Blog
Hans Schuurmans

Interview: Het AIMAZE verhaal

Interview met Hans en Jelte Schuurmans van AIMAZE: De toekomst van werk en AI
Het interview is afgenomen en uitgewerkt door Sophie, een digitale marketingmedewerker van AIMAZE.

Read More »
AI RPA
Blog
Hans Schuurmans

Hoe AI denkt en RPA doet. De Digitale Medewerker.

Deze termen klinken misschien als futuristische abracadabra, maar vrees niet! Ik neem je mee op een reis door de wondere wereld van de Digitale Medewerker, waar RPA de ijverige uitvoerder is en AI het briljante brein.

Digitale medewerkers zijn een combinatie van AI en RPA.

Read More »
Blog
Hans Schuurmans

AI bot of Digitale Medewerker?

Voor je ligt een lijst met moeilijk in te vullen vacatures. Een marketeer, HR-medewerker of sales zijn bijna niet te vinden. Of ze hebben niet het niveau en zijn onbetaalbaar. De druk om te innoveren in een competitieve, technologiegedreven markt voelt immens. Je vraagt je af hoe je de uitdagingen …

Read More »
Krapte arbeidsmarkt
Blog
Hans Schuurmans

De oplossing voor de arbeidsmarkt?

Organisaties worden geconfronteerd met een groeiende uitdaging: een krappe arbeidsmarkt die de groei en kwaliteitsbehoud van organisaties belemmert. Het vermogen om vacatures snel en efficiënt te vullen met gekwalificeerde kandidaten is een factor voor het succes en de groei van een bedrijf.

Read More »
Bot of digitale medewerker
Blog
Hans Schuurmans

Bot of toch liever een digitaal medewerker?

In het tijdperk waarin technologie ons dagelijks leven doordringt, komen we vaak termen tegen als “bot” en “digitale medewerker”. Deze termen kunnen verwarrend zijn en worden soms als synoniemen gebruikt. Toch zijn ze aanzienlijk verschillend in functionaliteit en potentieel.

Read More »