Let's AIMAZE : Starten met een Digitale Medewerker

Stap 1: Vrijblijvende demo

Allereerst willen we je natuurlijk graag alles vertellen over de mogelijkheden met een Digitale Medewerker. Dit kan met een vrijblijvende demo. Je zult verbaasd zijn over de mogelijkheden. 

Stap 2: Enthousiast aan de slag

Nu ben je enthousiast en wil je snel met de Digitale Medewerker aan de slag. Dat kan. We hebben dan nog enkele vragen om een perfecte Digitale Collega voor je uit te zoeken. Je mag zelf de naam bedenken en de “Tone of Voice”. Hiervoor hebben we een eenvoudig online formulier.

Stap 3: Sollicitatie Digitale Medewerkers

Hierna wordt het leuk en ontvang je 5 digitale kandidaten. Zoek de kandidaat uit die je het meest aanspreekt en dan kan de proeftijd van 1 maand beginnen. Je mag zonder reden op ieder moment afscheid nemen van de Digitale Medewerker. En omdat we eigenlijk wel zeker zijn dat de Digitale Medewerker een nieuwe collega gaat worden, doen we dit zonder kosten.

Stap 4: Een nieuwe collega

Na deze maand gaat de nieuwe digitale collega definitief van start. Snel leert hij meer en meer over de organisatie, producten en/of diensten en wordt de nieuwe Digitale Medewerker iedere maand sterker en belangrijker voor de organisatie. Echt een collega en teamlid waar je op kunt bouwen. En wil je dat de Digitale Medewerker een nieuwe taak gaat doen, dan kun je dit aangeven.