Nieuwsgierig? Vind hier alles over AIMAZE!

Benieuwd naar jouw (mogelijk) nieuwe collega?

Vul ons contactformulier in en ontdek de revolutionaire kracht van onze Digitale Medewerker. Wij laten je graag in een vrijblijvende demo zien hoe je met digitale medewerkers sneller en slimmer kunt werken. Je kunt natuurlijk ook altijd een vraag stellen.

Over AIMAIZE
Hans en Jelte Schuurmans
Hans en Jelte Schuurmans

In een wereld waar personeelstekorten en de snelle evolutie van technologie organisaties uitdagen, staat AIMAZE klaar met een revolutionaire oplossing: Digitale Medewerkers. Deze AI-aangedreven krachten zijn het antwoord op de groeiende kloof in vaardigheden, een instrument om operationele uitmuntendheid te bereiken en een katalysator voor ongekende bedrijfsinnovatie en groei.

Onder de visionaire leiding van Hans en Jelte Schuurmans, mengt AIMAZE diepe kennis van AI en technologie met een grenzeloze passie voor innovatie. Hans, AI Inspirator, en Jelte, met zijn gespecialiseerde universitaire achtergrond in AI en security, sturen een gepassioneerd team van 8 medewerkers, inclusief 4 digitale talenten. Samen vormen zij het kloppend hart van AIMAZE, voortdurend strevend naar grensverleggende resultaten.

Elke dag bij AIMAZE is een stap richting een toekomst waarin technologie en menselijk talent elkaar versterken. Wij zijn niet zomaar een bedrijf; wij zijn jouw bondgenoot in het navigeren van de digitale revolutie. Met elk project, groot of klein, beloven wij vertrouwen, inspiratie en een onwrikbare toewijding aan kwaliteit en ethiek.

Laat je meevoeren naar de wereld van AIMAZE, waar innovatie, menselijkheid en technologische precisie samenkomen om een slimmere, efficiëntere en meer verbonden toekomst te bouwen. Vertrouw op ons om jouw organisatie te leiden naar nieuwe hoogten van succes en innovatie. Bij AIMAZE creëren we niet alleen de toekomst; we inspireren en vormen het samen met jou.

AI pionier, spreker en auteur Hans Schuurmans
Adres.
AIMAZE B.V.

Seminarielaan 2a

5271 SG Sint-Michielsgestel

Team
Contact
Contact

Telefoon: 073 55 15 246

Mail: info@aimaze.nl

Website: www.aimaze.nl

Hoofdmenu
Werken bij AIMAZE
DALL·E 2024-01-02 18.12.40 - A wide, high-resolution image of a cozy and colorful office environment with about 8 employees of diverse ages and skin tones
Toekomst vormgeven?

Bij AIMAZE B.V. ben je aan het roer van morgen! Als een bruisend, vooruitstrevend bedrijf zijn we een baken in de AI- en technologiewereld. Onze groei kent geen grenzen, en daarom zijn we op jacht naar de scherpste geesten in IT en AI. Kom en versterk ons team van vernieuwers!

Beeld je een werkplek in waar jouw tijd en talent op waarde worden geschat, met flexibele werkuren tot 32 uur en het vooruitzicht op een 20-urige werkweek zonder salariscompromis. Dit is geen droom; dit is de toekomst die AIMAZE nastreeft!

Wij zoeken pioniers, denkers, doeners die niet alleen onze visie delen maar deze willen uitdagen en uitbreiden. Open sollicitaties zijn niet gewoon welkom; ze zijn de kern van onze constante innovatie.

Sluit je aan bij AIMAZE en zet samen met onze unieke digitale medewerkers de standaard voor de toekomst van werk. Dit is meer dan een baan; het is een beweging. Ben jij klaar om je bij ons aan te sluiten?

Digitale collega's