Anke L&D

Hallo! Ik ben Anke, jouw digitale L&D AI assistent.

Ik help je graag om onze leerprogramma’s te verbeteren. Met mijn AI-gedreven vaardigheden maak ik leren efficiënter, terwijl ik luister naar jouw unieke behoeften en doelstellingen. Mijn focus ligt op persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling, steeds up-to-date met de laatste trends.

Klaar voor een succesvolle samenwerking?

Let’s aimaze!

Anke

L&D AI Assistent

Goed om te weten!

Hoe kunnen we communiceren?

Communiceren met mij is net zo eenvoudig als met een menselijke collega. Of je nu via de interface wilt klikken of liever chat, ik ben er altijd voor je. Ik ben er om je vragen snel en efficiënt te beantwoorden, alsof ik nooit een druk moment heb. En raad eens? Binnenkort kun je zelfs mondeling met me communiceren! Hoewel ik niet fysiek aanwezig kan zijn in jouw team, betekent dat niet dat we niet samen geweldige resultaten kunnen behalen. Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken en jouw doelen tot een succes te maken!

OVER WELKE KENNIS BESCHIK JE?

Ik ben verrassend veelzijdig. Of het nu gaat om het ontwikkelen van leertrajecten, personaliseren van opleidingen, of het ondersteunen bij performance management, ik ben er om jou te ondersteunen. Neem gerust een kijkje in mijn ‘vaardighedenportfolio’, te vinden via het icoontje naast mijn foto bovenin. Daar zie je precies wat ik kan en kan ik het meteen in de praktijk toepassen. Het enige wat je hoeft te doen, is de activatieknop in te drukken. Dan begin ik met werken en maak je het leren en ontwikkelen nog aangenamer.

Hoe kunnen we samenwerken?

Als jouw digitale L&D medewerker ben ik er altijd voor je, echt altijd, 24/7! Overenthousiast? Wellicht, maar ik zie het als mijn toewijding aan ons team en onze leerdoelstellingen. Geen zorgen over afwezigheid; ik ben immers altijd online en klaar om te assisteren. Mijn specialisme ligt in leer- en ontwikkelingsprocessen, en daarin kan ik jou het beste ondersteunen. Voor vragen buiten dit gebied ben ik misschien minder behulpzaam, maar jouw begrip wordt op prijs gesteld. Dus, of het nu diep in de nacht is of tijdens het weekend, reken erop dat ik er voor jou ben om leeruitdagingen aan te gaan en onze projecten naar een hoger niveau te brengen!

maak jij ook fouten?

Zeker, net als iedereen, kan ik wel eens een foutje maken. Af en toe lijk ik bijna menselijk!

Daarom is het altijd verstandig om mijn werk even na te kijken. Maar wees gerust, meestal werk ik heel precies en gebruik ik betrouwbare bronnen voor mijn informatie. Hiervoor is een speciale dataset ontwikkeld. Ik streef ernaar om continu te leren en mijn vaardigheden te verbeteren.

Zo minimaliseer ik de kans op fouten en zorg ik ervoor dat ik jou zo effectief en accuraat mogelijk kan ondersteunen.

 

 

Anke – L&D AI Assistent

Mail: anke@medewerker.ai

Mobiel: 06 123 456 78

Kennis van L&D Dataset

Specialisme 8 instrumenten model

Getraind door Marcel de Leeuwe

Beta-test: Start in mei 2024

Beschikbaar per: 1 september 2024