FINALISTEN

AI AWARDS

AI Award

Hartelijk dank voor alle uitgebrachte stemmen. De winnaars zijn bekend!

Felicitaties aan alle finalisten en winnaars.

Finalisten AI Person of the Year

De jury heeft met grote zorgvuldigheid de finalisten gekozen voor de AI Person of the Year award. Deze individuen zijn ware visionairs, wiens uitzonderlijke bijdragen het landschap van AI ingrijpend hebben veranderd en vooruitgestuwd. Zij staan bekend als voorbeelden van uitmuntendheid en vernieuwing. Hun nominatie als finalisten is niet alleen een eerbetoon op hun indrukwekkende prestaties, maar ook een erkenning van hun invloedrijke positie en de diepgaande impact die zij hebben in het vormgeven van de toekomst van AI.

Remy Gieling

Finalist AI Person of the Year

Hans Hoornstra

Winnaar AI Person of the Year

Olaf Lemmens

Finalist AI Person of the Year

Finalisten AI Supplier

De jury heeft uit de genomineerden de volgende finalisten gekozen voor de AI Supplier of the Year award. Deze finalisten behoren tot de crème de la crème van aanbieders van AI-producten en -diensten, die zich onderscheiden door hun klantgerichtheid en effectiviteit. Ze staan symbool voor uitmuntendheid en innovatie, onvermoeibaar in hun streven om AI-toepassingen te leveren die de grenzen van technologie verleggen. Hun benoeming tot finalist is niet alleen een erkenning van hun voortreffelijkheid, maar ook een bevestiging van hun invloedrijke rol en significante bijdrage aan de AI-industrie.

TwinAI

Tim van Kempen

LessonUp

Jan-Wolter Smit

CopyRobin

Winnaar AI Award Supplier

Finalisten AI Education

De jury heeft uit de genomineerden de volgende finalisten gekozen. Deze finalisten behoren tot de allerbeste opleiders op het gebied van AI. De finalisten staan symbool voor uitmuntendheid en vernieuwing, onvermoeibaar in hun missie om AI-educatie te optimaliseren en te verspreiden.Hun benoeming tot finalist is niet alleen een eer, maar ook een bevestiging van hun toonaangevende positie en impact in de wereld van AI-leren.

Codename Future

Martijn Spekman

SkillsTown

Winnaar AI-Award Education

Computrain

Martijn Steffers
Women in AI

Het vieren van inspirerende vrouwen in AI

 

Op zoek naar in Nederland gevestigde vrouwelijke vernieuwers op AI-gebied die in de spotlight moeten worden gezet! De WAI Awards zijn vrouwelijke vernieuwers op het gebied van AI. De Women in AI (WAI)-gemeenschap zet zich, samen met partners, in voor het ondersteunen en vieren van uitmuntendheid bij vrouwen op het gebied van AI. De WAI Awards zijn prestigieus in hun erkenning en hebben veel AI-vrouwen geholpen bevestiging en bekendheid te zeker in Nederland.

Meer info op Women in AI .

AIMAZE BV

SPonsor

AIMAZE is een innovatief uitzendbureau voor digitale medewerkers, gericht op het verminderen van arbeidsmarktkrapte door kosteneffectieve en efficiënte AI-oplossingen.

http://www.aimaze.nl

Brabant Business Media

Partner

Brabant Business Media is een dynamisch crossmediaal platform dat ondernemers verbindt, verrijkt en vooruithelpt door middel van kennisdeling, inspirerende evenementen en een breed bereik via print, online en video.

http://www.brabantinbusiness.nl

Hans Schuurmans

INITIATIEFNEMER

Hans Schuurmans startte de AI Awards om innovatie in AI te erkennen en aan te moedigen, door een platform te bieden dat de beste talenten in de technologie samenbrengt en viert.

http://www.hansschuurmans.nl